Spacer Spacer
Sigla Suntem acasă în toată Moldova  
Spacer Spacer
Frecvente
 
Spacer Spacer
Prima pagina Sondaje Stiri Evenimente Programe Topuri Publicitate Live
 
space
space
On Air - AM
Nu sunt informatii

On Air - FM
Nu sunt informatii

Asculta LIVE

Asculta LIVE Radio Iasi
play mp3 - FM (mp3 FM) 
play mp3 - AM (mp3 AM) 

Curs valutar
Curs BNR pentru: 25/11/2008
1EUR
= 3.7985EUR


  Termeni si conditii
 
Ultima modificare: 07 septembrie 2006

Mai jos sunt prezentate conditiile in care Radio Iasi pune la dispozitia utilizatorilor paginile de internet de pe portalul www.radioiasi.ro. Aceste conditii pot fi modificate periodic fara o anuntare sau acceptare prealabila a utilizatorilor. Prezentul document anuleaza orice alt document anterior dintre parti cu referire la acest subiect.

Prin folosirea paginilor de internet si a serviciilor de pe portalul www.radioiasi.ro, va declarati acordul cu privire la aceste conditii si acceptati ca acestea au valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre dumneavoastra si Radio Iasi.

Daca nu sunteti de acord sa fiti supus acestor conditii, va rugam sa nu folositi paginile de internet si serviciile disponibile in cadrul portalului www.radioiasi.ro.

Descrierea portalului si a serviciilor oferite

Radio Iasi poate pune anumite servicii la dispozitia celor care se inregistreaza ("Utilizatori inregistrati") si a celor care viziteaza portalul ("Vizitatori") (Utilizatorii inregistrati si Vizitatorii vor fi denumiti in continuare "Utilizatori"). De exemplu , utilizatorii pot sa se inregistreze pentru a putea primi jurnale electronice pe e-mail, pentru a participa in liste de discutii cu alti utilizatori, pentru a avea acces la publicatii electronice, pentru a trimite mesaje personale altor utilizatori, etc.

Utilizatorii sunt singurii responsabili pentru informatiile ce le transmit prin folosirea portalului www.radioiasi.ro si trebuie sa stie ca atunci cind transmit informatii personale (exemplu: telefon, e-mail, etc) in liste de discutii, acestea pot fi vizualizate de catre utilizatorii portalului, lucru care poate duce la mesaje nesolicitate de la acestia. De accea incurajam utilizatorii sa fie discreti atunci cind trimit informatii in cadrul listelor de discutii sau mesajelor catre alti utilizatori.

Accesul la Internet

Sunteti de acord ca pentru a utiliza portalul de www.radioiasi.ro trebuie sa:

a) obtineti access la World Wide Web si sa platiti orice taxe legate de folosirea accesului la Internet; si

b) sa dispuneti de toate echipamentele necesare realizarii acestui acces, incluzand calculatorul, programele, un modem sau alt echipament de acces.

Radio Iasi nu este responsabila pentru nici o defectiune, eroare sau alte tipuri de evenimente care se pot produce in timpul accesarii portalului.

Drepturi de proprietate

Radio Iasi este detinatorul si/sau utilizatorul autorizat al oricarei informatii care apare pe portalul www.radioiasi.ro si detine drepturile de autor si/sau de folosire asupra acestor informatii, mai putin cazurile in care acestea sunt specificate in mod expres ca fiind de alta natura.

Exceptand cazurile in care este explicit declarat altceva, utilizarea portalului nu va avea dreptul sa foloseasca informatiile sau materialele puse la dispozitie. Utilizarea in scop comercial a informatiilor din cadrul portalului este strict interzisa exceptand cazurile in care este aprobata de catre noi. Nu puteti salva informatiile de pe portal exceptand cazurile expres prevazute in conditiile de utilizare. Puteti, in schimb, sa imprimati o (1) copie a informatiilor de pe site doar pentru utlizarea personala. Daca folositi portalul in alte conditii decit cele specificate, puteti sa incalcati legea drepturilor de autor sau alte legi de pe teritoriul Romaniei sau a altor state ce pot atrage raspunderea dumneavoastra pentru folosirea neautorizata a informatiilor de pe portal. Sunteti de acord ca orice text, idee, concept, metoda, desen, plan sau materiale similare pe care le trimiteti prin utilizarea portalului pot fi folosite de noi in orice mod credem de cuviinta, mai putin cazurile in care exista un acord scris care sa specifice altceva.

Informatii despre utilizatori

Radio Iasi, in timpul folosirii portalului, poate cere sa completati anumite informatii despre dumneavoastra. Acestea vor fi folosite conform regulilor de confidentialitate practicate de portalul nostru.

Sunteti singurul responsabil pentru acuratetea si continutul datelor pe care le furnizati despre dumneavoastra.

Informatii furnizate

Orice informatie trimisa catre Radio Iasi si publicata prin intermediul portalului nu va fi tratata ca fiind privata sau secreta. Trimitand informatii sau materiale catre portal:

a) Sunteti de acord ca materialele/informatiile dumneavoastra nu vor fi tratate ca fiind confidentiale sau cu drept de proprietate; si

b) Reprezentati si garantati ca Materialul dumneavoastra:

 • Este realizat de dumneavoastra si nimeni altcineva nu detine drepturi de autor pentru acesta;si
 • Nu contine informatii care sunt ilegale, amenintatoare, profane, vulgare, obscene, frauduloase, cu continut sexual explicit (incluzand fara a se limita la limbaj sexual sau violent ori de natura de a ameninta o alta persoana sau grup de persoane), care sa aduca atingere intimitatii altei persoane; si
 • Nu contine virusi sau elemente de program create sa distruga functionarea oricarui al program sau echipament fizic; si
 • Nu contine, in afara cazurilor specificate explicit, reclame de orice natura sau informatii care sa induca in eroare utilizatorul cu privire la originea sau continutul materialelor.
c) Oferiti Radio Iasi, fara nici o pretentie materiala, drepturi nelimitate, perpetue, irevocabile pentru a utiliza, reproduce, modifica, edita, adapta, publica, traduce, crea materiale derivate, distribui si afisa informatiile/materialele trimise de dumneavoastra oriunde sau/si include in alte materiale in orice forma sau tehnologie.

Informatii nesolicitate

Mai putin cazul in care se cere in mod explicit, Radio Iasi nu solicita sau nu doreste sa primeasca informatii confidentiale, secrete, private sau orice informatie/material prin intermediul portalului sau a serviciilor sale, prin e-mail sau alta modalitate.

Conduita Utilizatorilor

Garantati si sunteti de acord ca in timpul folosirii portalului nu veti:

- Trimite/distribui prin intermediul portalului informatii/materiale care incalca legea dreptului de autor sau Termenii si Conditiile prevazute in acest contract; sau

- Restrictiona nici un alt utilizator in a folosi portalul; sau

- Incuraja o conduita ofensatoare, falsifica identitatea in raport cu orice alta persoana; sau

- Trimite, publica, reproduce, distribui sau utiliza in orice mod informatiile obtinute prin intermediul portalului in scopuri comerciale (altele decit cele expres permise de cel care pune la dispozitie aceste informatii); sau

- Genera spam sau flood; sau

- Incerca sa obtineti aces neautorizat la alte calculatoare prin intermediul portalului.

In afara cazurilor expres mentionate, nu veti putea utiliza, publica, reproduce, transmite sau distribui sub orice forma nici o parte componenta a portalului sau o derivata a acestuia.

Nu avem nici o obligatie de a monitoriza informatiile sau materialele ce se transmit prin intermediul portalului. Sunteti de acord totusi ca ne rezervam dreptul de a monitoriza portalul, de a pune la dispozitie orice informatie necesara pentru a satisface cerinte legale, reguli sau cereri guvernamentale, pentru a putea utiliza portalul in conditii normale, pentru a ne proteja pe noi sau pe utilizatorii nostri. Nu vom monitoriza sau face publice informatiile private in mod intentionat decit in cazurile cerute de lege. Ne rezervam dreptul de a refuza sa publicam sau sterge orice informatie sau material, in intregime sau partial, care, dupa parerea noastra, sunt nepotrivite sau violeaza conditiile de utilizare. Putem in acelasi timp sa suspendam sau sa anulam dreptul oricarui utilizator al portalului de a mai folosi serviciile noastre.

Sunteti de acord sa protejati si sa despagubiti Radio Iasi, partenerii si angajatii sai, filialele sale de orice pretentii sau cereri, inclusiv cheltuieli de judecata sau onorarii pentru avocati, facute de o terta persoana sau organizatie datorita sau reiesind din folosirea serviciilor portalului de catre dumneavoastra, de publicarea si transmiterea de informatii/materiale prin intermediul portalului sau a violarii conditiilor de utilizare.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

PORTALUL, CONTINUTUL, FUNCTIILE, SERVICIILE, MATERIALE SUNT FURNIZATE PE PRINCIPIUL "ASA CUM SUNT" SAU "ASA CUM SUNT DISPONIBILE". Radio Iasi SE ABSOLVA DE ORICE RASPUNDERI DE ORICE FEL, EXPRIMATA DIRECT SAU INDIRECT, INCLUSIV, DAR NU LIMITAT LA, ORICE GARANTIE PRIVIND INFORMATIILE, DATELE, PROCESAREA DATELOR, ACURATETEA INFORMATIILOR. Radio Iasi NU ACORDA NICI O GARANTIE CA SERVICIILE OFERITE VOR FI CONFORME CU DORINTELE DUMNEAVOASTRA, NEINTRERUPTE, LA TIMP SI FARA ERORI, SAU CA ERORILE VOR FI CORECTATE LA TIMP. Radio Iasi NU GARANTEAZA CA REZULTATELE OBTINUTE IN URMA FOLOSIRII PORTALULUI VOR FI CORECTE. NICI O INFORMATIE SAU ACORD PRIMIT VERBAL SAU SCRIS, DE LA Radio Iasi PRIN INTERMEDIUL PORTALULUI, NU SE VA CONSTITUI GARANTIE IN AFARA CAZURILOR EXPRES MENTIONATE. ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA ANUMITOR GARANTII, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DUMNEAVOASTRA.

LIMITAREA RASPUNDERILOR

Radio Iasi, ANGAJATII SAI, FILIALE SAU PARTENERII SAI NU POT FI RASPUNZATOARI PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE SAU TANGENTIALE, REZULTAND DIN FOLOSIREA SAU INCAPACITATEA DE FOLOSIRE A SERVICIILOR SI CONTINUTULUI AFLAT PE PORTALUL www.radioiasi.ro, INCLUSIV DAR NELIMITANDU-SE LA DAUNE PENTRU PIERDERI DE PROFIT (INCLUSIV CEL ANTICIPAT), PIERDERI DIN FOLOSINTA, PIERDERI DE DATE SAU ALTE INTANGIBILE, CHIAR DACA Radio Iasi A FOST INSTIINTATA DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE. ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RASPUNDERII PENTRU DAUNE ACCIDENTALE SAU TANGENTIALE, DECI UNELE DINTRE PREVEDERILE DE MAI SUS NU SE APLICA IN CAZUL DUMNEAVOASTRA. Radio Iasi NU ESTE RESPONSABILA PENTRU SAU IN LEGATURA CU CONTINUTUL TRIMIS SAU PRIMIT DE SAU DIN PARTEA UNUI UTILIZATOR PRIN INTERMEDIUL PORTALULUI. TOTALUL DESPAGUBURILOR DE CARE Radio Iasi POATE FI FACUTA RESPONSABILA, IN URMA FOLOSIRII PORTALULUI DE CATRE UTILIZATOR, NU POATE DEPASI TAXELE PE CARE UTILIZATORUL LE-A ACHITAT CATRE Radio Iasi PENTRU ACCES LA SERVICIILE PORTALULUI.

Legaturi catre alte pagini de internet

Radio Iasi nu este responsabila pentru acuratetea sau disponibilitatea informatiilor pe care le gasiti pe alte pagini de internet care sunt date cu titlu informativ la legaturi cu alte portaluri. Aceste legaturi nu reprezinta in mod implicit o asociere intre portalul nostru si acele pagini de internet.

Legi

Legile care guverneaza aceste conditii sunt cele ale Statului Roman. Utilizatorii si astentasociala.ro sunt de acord sa se conformeze in exclusivitate jurisdictiei curtilor judecatoresti de pe teritoriul Statului Roman. Utilizatorii care utilizeaza serviciile portalului www.radioiasi.ro din alte parti decit Romania, o fac pe propria raspundere si cu respectarea legilor specifice locatiei respective.

Notificari

Orice notificare catre cealalta parte va fi facuta in scris prin e-mail sau posta conventionala. Radio Iasi poate trimite utilizatorilor inregistrati mesaje sau notificari prin intermediul portalului www.radioiasi.ro privind modificarea acestor conditii sau alte probleme importante; toate acestea vor constitui notificari catre utilizator.

Modificari ale portalului sau termenilor si conditiilor de utilizare

Radio Iasi poate opera, fara obligativitatea anuntarii, modificari ale paginilor de internet accesibile prin portalul www.radioiasi.ro. Deasemenea conditiile de utilizare pot fi schimbate la anumite intervale de timp fara a anunta acest lucru in prealabil. Ne rezervam dreptul, sub orice motiv, sa schimbam, suspendam, oprim orice servicii disponibile prin intermediul portalului, incluzand, fara a se limita la, continutul, facilitatile, ore de functionare. Putem, deasemenea, sa limitam sau restrictionam accesul la o parte sau intreg portalul www.radioiasi.ro fara notificare prealabila.

Incalcari

Daca sunteti convins ca pe paginile de internet ale portalului www.radioiasi.ro se afla informatii sau materiale care constituie o incalcare a drepturilor de autor, va rugam sa luati legatura cu Radio Iasi specificand urmatoarele lucruri:

 • Adresa dumneavoastra
 • Telefonul dumneavoastra
 • Adresa de e-mail
 • Descrierea materialului care genereaza incalcarea legii dreptului de autor
 • Descrierea paginii de internet de pe portal unde ati gasit respectiva informatie/material
 • O declaratie pe propria raspundere ca nu a fost autorizata de dumneavoastra, sau reprezentatii legali ai dumneavoastra folosirea acestui material
 • O declaratie pe propria raspundere ca informatiile furnizate in aceasta notificare sunt corecte si ca sunteti detinatorul legal sau reprezentantul legal al detinatorului drepturilor de autor asupra materialului in cauza
la adresa:

Radio Iasi

 • Lascar Catargi 33-44
 • Iasi
 • Romania
 • Tel: (+40)(0)232.260.900
Pentru orice alte incalcari ale acestor conditii de utilizare va rugam sa ne contactati utilizind formularul de contact din paginile site-ului nostru.