Spacer Spacer
Sigla Suntem acasă în toată Moldova  
Spacer Spacer
Frecvente
 
Spacer Spacer
Prima pagina Sondaje Stiri Evenimente Programe Topuri Publicitate Live
 
space
space

On Air - AM
Nu sunt informatii

On Air - FM
Nu sunt informatii

Asculta LIVE

Asculta LIVE Radio Iasi
play mp3 - FM (mp3 FM) 
play mp3 - AM (mp3 AM) 

Curs valutar
Curs BNR pentru: 25/11/2008
1EUR
= 3.7985EUR


  Evenimente
 

6 Octombrie 2008

FESTIVALULUI DE CÂNTECE ŞI JOCURI POPULARE TRADIŢIONALE TRANDAFIR DE LA MOLDOVA

În zilele de 10-11 octombrie, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale-Iaşi, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor-Iaşi, organizează cea de a XL-a ediţie (jubiliară) a Festivalului de cântece şi jocuri populare tradiţionale „Trandafir de la Moldova”.
Ziua de 10 octombrie va fi rezervată unei lansări mult aşteptate: folcloristul şi compozitorul Constantin Arvinte îşi va lansa volumul Folclor muzical din Moldova. Cu acest prilej, se va prezenta un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul „Doina Carpaţilor” şi interpreta Mioara Velicu.
Pe data de 11 octombrie, publicul este invitat la „Parada portului şi cântecului popular” pe traseul Palatul Culturii-Bvd. Ştefan cel Mare şi Sfânt-Piaţa Unirii. După paradă, ansamblurile folclorice din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, Vrancea, Bistriţa-Năsăud, Teleorman şi din Republica Moldova vor invita publicul la spectacolul folcloric.
Dacă, la toate cele 39 de ediţii anterioare ale Festivalului de cântece şi jocuri populare tradiţionale „Trandafir de la Moldova” Radio Iaşi a realizat înregistrări, emisiuni, întâlniri, contribuind din plin la promovarea artiştilor lansaţi de festival, în 2008 vom dobândi, pe deplin, calitatea de co-organizator, acordând sprijinul nostru mediatic (prin Alex Aciobăniţei şi Vasile Pohoaţă), premii şi diplome.

No documents foundEvenimente