Spacer Spacer
Sigla Suntem acasă în toată Moldova  
Spacer Spacer
Frecvente
 
Spacer Spacer
Prima pagina Sondaje Stiri Evenimente Programe Topuri Publicitate Live
 
space
space

On Air - AM
Nu sunt informatii

On Air - FM
Nu sunt informatii

Asculta LIVE

Asculta LIVE Radio Iasi
play mp3 - FM (mp3 FM) 
play mp3 - AM (mp3 AM) 

Curs valutar
Curs BNR pentru: 25/11/2008
1EUR
= 3.7985EUR


  Evenimente
 

19 Septembrie 2008

ZILELE DORNEI

În perioada 19-21 septembrie, municipiul Vatra Dornei a fost în sărbătoare. Cea de a 11-a ediţie a ZILELOR DORNEI a cuprins manifestări diverse. Nicio filă a programului celor 3 (trei) zile de sărbătoare nu a neglijat statutul de oraş-staţiune.
Primăria municipiului, organizator al manifestărilor, a pus accentul în mod echitabil pe cultură, divertisment, sport, loisir şi tradiţie. De-a lungul celor 3 zile, dornenii – dar şi turiştii – au putut simţi „gustul” Bucovinei de vest, vizitând expoziţii gastronomice, de artă plastică sau sculptură, participând la concerte, spectacole de teatru şi demonstraţii sportive, luând contact cu tradiţiile româneşti ale meşteşugurilor. Concertele, cu muzică de diferite genuri, au beneficiat de prezenţa pe scena din centrul municipiului, a formaţiilor Proconsul, Fly Project, Impact, Replika şi Direcţia 5. Soliştii Analia Selis şi Petrică Stoian Mâţu au reuşit să încălzească publicul care participa la ZILELE DORNEI în ciuda temperaturilor scăzute (între 6 şi 8 grade Celsius). Nu au lipsit ansamblurile folclorice din diferite regiuni, inclusiv din Polonia. Câţiva dintre muzicienii Orchestrei Naţionale Radio au reuşit să demonstreze că muzica clasică este perfect compatibilă cu arhitectura din zona centrală a municipiului Vatra Dornei. Sub lozinca „Sporturile de iarnă-şansa sportului dornean”, publicul prezent la ZILELE DORNEI a beneficiat de demonstraţii şi concursuri sportive (traversarea râului Dorna pe cablu suspendat, demonstraţii de street-bike, concursul judeţean de atletism „Cupa Dornelor” şi meciul de fotbal dintre echipele CSM Dorna juniori şi CS Foresta Moldoviţa).
Primarul municipiul Vatra Dornei, ing. Ioan Moraru, a avut un cuvânt special pentru Radio Iaşi – principalul partener media al ZILELOR DORNEI. Domnia sa a afirmat că „respectă acest post de radio, care este mereu aproape de toate localităţile din Moldova. Eu însumi – a afirmat primarul – de câteva luni, de când am preluat acest mandat, am fost solicitat de multe ori să intru în direct prin telefon sau să particip la emisiuni încântătoare. Prezenţa Radio Iaşi aici, în Ţara Dornelor, demonstrează faptul că vă pasă de tot ceea ce se întâmplă în jurul Dvs.”. Mulţumirile speciale pe care primarul municipiului Vatra Dornei le-a adresat postului nostru de radio, întăresc încă o dată, credo-ul (mai mult decât un slogan): Suntem acasă în toată Moldova.

No documents foundEvenimente