Spacer Spacer
Sigla Suntem acasă în toată Moldova  
Spacer Spacer
Frecvente
 
Spacer Spacer
Prima pagina Sondaje Stiri Evenimente Programe Topuri Publicitate Live
 
space
space

On Air - AM
Nu sunt informatii

On Air - FM
Nu sunt informatii

Asculta LIVE

Asculta LIVE Radio Iasi
play mp3 - FM (mp3 FM) 
play mp3 - AM (mp3 AM) 

Curs valutar
Curs BNR pentru: 25/11/2008
1EUR
= 3.7985EUR


  Evenimente
 

27 Iulie 2008

HORA SATULUI

27 iulie 2008: Asociaţia „Bradul” Asău – în parteneriat cu Direcţia de Cultură, Culte şi Patrimoniu Naţional Bacău şi Consiliul Local Asău – a organizat a doua ediţie a evenimentului HORA SATULUI (Păltiniş, localitate din comuna Asău).
Radio Iaşi a fost invitat să împartă, prin jurnalistul Mihaela Munteanu, bucuria unei sărbători în care, alături de Ansamblul „Bradul” Asău, cu 52 de ani vechime (format din bătrânii satului), pe scenă au urcat membrii Ansamblului „Stejarul” Asău, nou înfiinţat. Cei care au debutat duminică sunt tineri şi copii din Asău şi Comăneşti, instruiţi de doamna Lenuţa Murariu. În fapt, prin înfiinţarea noului ansamblu s-a realizat transferul de tradiţie de la bătrânii satului către o nouă generaţie. În afara celor trei generaţii de artişti amatori din Asău, pe scenă au mai fost invitaţi interpreţi profesionişti precum Silvia Ene din Vaslui, Anton Achiţei din Bacău şi Mioara Velicu din Galaţi.
Fondurile pentru derularea acestui eveniment provin din donaţii şi sponsorizări obţinute de la cetăţenii comunei Asău, care s-au mobilizat pentru a putea aduce sărbătoarea în comuna lor.

No documents foundEvenimente